close
close
  1. Home
  2. Bouwen op maat

Sleutel-op-de-deur bouwen

Ben je op zoek naar betrouwbaar bouwbedrijf om jouw woning op maat te helpen realiseren? Onze sleutel-op-de-deur experts bouwen graag mee aan jouw droomwoning!

Bouwen op maat 

Sempels’ groep is noch een klassieke sleutel-op-de-firma, noch bouwpromotor. Over de jaren heen is Sempels' groep uitgegroeid van aannemer tot volwaardige bouwonderneming. Wij bieden de full service bij ontwerp, materiaalkeuze, coördinatie, planning, uitvoering , opvolging….en dit volledig OP JOUW MAAT.

Wij werken jouw project uit volgens persoonlijke wensen en voorkeuren. Jij beslist over de stijl, indeling, grootte, afwerkingsniveau enz. van jouw toekomstige woning…..en wij doen de rest.

Wij zijn actief in de ruime omgeving rond ons hoofdkantoor te Lubbeek (Vlaams Brabant). Gaande van de as Leuven-Diest en Aarschot-Tienen tot net voor Brussel (regio Tervuren, Zaventem, Overijse).

check

full service

check

​jarenlange ervaring

check

aanpak op maat

Download hier onze inspiratiegids  
Download

Sleutel op de deur bouwen met Sempels

Je hebt bouwplannen en je weet al precies wat je wel of niet wil. Wat je in ieder geval zeker weet, is dat je wil bouwen in alle vrijheid. Je wil bouwen op maat. Maar wat betekent dat bij Sempels’ Groep?

Onze specialisaties

Groot of klein, we bouwen jouw droomhuis in de stijl en met de materialen van jouw keuze. Architecturale keuzevrijheid: dat is voor ons bouwen op maat. 
Wij leveren steeds 100% maatwerk: de getoonde ontwerpen dienen louter ter inspiratie. Je hebt steeds de volledige vrijheid over jouw persoonlijk ontwerp.

Moderne woningen

De moderne stijl wordt gekenmerkt door hun strakke lijnen en grote vlakken. De voorgevel is vaak “gesloten” terwijl de achtergevel wordt voorzien van hoge en grote raampartijen.

Pastorijwoning

De warme, authentieke uitstraling van een pastorijwoning wordt gecreëerd door de juiste materiaalkeuze en voldoende aandacht voor de details. De portiek in blauwe steen, de kruisverdelingen in de ramen, boogvormen,…bepalen mee het statige karakter van deze woningen.

Hedendaagse woning

De hedendaagse stijl combineert elementen van de moderne en klassieke bouwstijl. Een strakke, moderne gevel in combinatie, een eerder klassiek, hellend dak typeert deze woningen.

Interesse of vragen?

Je kan ons bereiken 016 60 76 09 of via info@sempelsgroep.be

Contacteer ons!
Meer info over de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek?  
Plan je afspraak