close
close
  1. Home
  2. Sleutel op de deur

Sleutel op de deur

Heeft u zelf een bouwgrond en zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf om voor u uw droomwoning te realiseren?

Wij bouwen uw droomwoning volgens uw smaak en budget. Klassieke villa, Pastorijstijl, moderne villa of eigentijdse woning? Onze vaklieden, werfleiders en architecten staan tot uw dienst en begeleiden u in elke fase van het bouwproces zodat alles probleemloos verloopt.

Wij werken onder de 'Wet Breyne' wat betekent dat wij een bankwaarborg stellen om de goede uitvoering van de werken te verzekeren.

Werkwijze in stappenplan

1

Eerste kennismaking

Elk project start met een aangename kennismaking. Na een telefoontje of een bezoek aan een kijkwoning luistert uw bouwadviseur naar uw wensen en verwachtingen. Hij is uw aanspreekpunt en verzamelt alle mogelijke informatie.

Aan de hand van ons woon en leefwensenplan komen alle administratieve en praktische vragen en persoonlijke noden en wensen aan bod. 

2

Gedetailleerd voorontwerp

Met uw input gaat uw bouwadviseur samen met de architect aan de slag en werken we uw ideeën uit tot een gedetailleerd voorontwerp.

De ontwerpers houden maximaal rekening met de inplanting van uw toekomstige thuis in uw omgeving. Uiteraard krijgt u suggesties voor duurzame en mooie bouwmaterialen. Allemaal netjes binnen het vooropgestelde budget.

3

Bespreking voorontwerp

Met het voorontwerp bij de hand zit u samen met uw bouwadviseur. Samen overloopt u de plannen. U merkt dat de bouwtekenaars van bij de start uw verwachtingen vertalen in een uitnodigend geheel.

Tijdens dit tweede gesprek verfijnt u samen met uw bouwadviseur de plannen. Voorkeuren of suggesties? We luisteren naar uw opmerkingen en werken een aangepast plan uit. Op maat van uw wensen.

4

Persoonlijk voorstel

Na goedkeuring van het voorontwerp ontvangt U:

  • een plan op maat van uw droomwoning
  • een 3D-beeld van uw toekomstige thuis
  • een gedetailleerde meetstaat
  • een volledig lastenboek
  • een volledige prijsofferte

5

Bouwovereenkomst

De bouwovereenkomst wordt ondertekend en volgt de wet Breyne, de bescherming voor de bouwheer.

Solvabiliteitswaarborg van 5 % van de bouwprijs wordt via bankwaarborg vastgesteld. 

Het grondonderzoek wordt uitgevoerd, als u wil kunnen we dit al laten uitvoeren voor de bouwovereenkomst.

De architect dient de bouwaanvraag in.

6

Start met bouwen

Als u de bouwvergunning hebt wordt er gestart met de ruwbouwwerken hier wordt u elke week uitgenodigd om de werfvergadering bij te wonen.

Tijdens de ruwbouwwerken zal de coördinator u ook uitnodigen om uw definitieve keuze van de afwerking vast te leggen, in de toonzalen van onze leveranciers kiest u badkamer, keuken, vloer of vloerbedekking en deuren. De afwerking van uw huis bepaalt u zelf. 

Van start tot finish is uw coördinator uw contactpersoon. U kan op elk moment bij hem terecht met elke vraag.

7

Oplevering van uw woning

De woning is klaar, de werfleider zal samen met u en de architect de hele woning inspecteren op zichtbare gebreken en u krijgt de sleutel, eventuele tekortkomingen worden binnen de 14 dagen opgelost.

Nu wordt slechts de helft van onze Solvabiliteitswaarborg vrijgegeven.

Een jaar later zal dan de definitieve oplevering plaats vinden, alles wordt terug geïnspecteerd en de laatste schijf van onze Solvabiliteitswaarborg kan worden vrijgegeven.

Heeft u vragen of opmerkingen?  
Contacteer ons