close
close
UITVERKOCHT
  1. Home
  2. Te koop
  3. Residentie Franciscus Twin
  4. Omgeving

Residentie Franciscus Twin UITVERKOCHT!

Residentie Franciscus Twin

30 apparementen met alle comfort en volgens de toekomstige ERNERGIE NORM E30 peil (BEN woning), gelegen in Lubbeek op de as tussen Leuven en Diest. Eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. 


Winge Golf & Country Club

Winge Golf, gelegen in het prachtige heuvelachtige Hageland, is trots op zijn lange geschiedenis. Sinds de oprichting in 1988, is Winge Golf uitgegroeid tot een vaste waarde in Vlaanderen. Sinds 2011 werkt Winge Golf nauw samen met  Damme Golf en dit heeft geleid tot tal van nieuwe investeringen, met als paradepaardje het nieuwe clubhuis, ontworpen door het prestigieuze architectenbureau Robbrecht en Daem. Naast dit pareltje van een clubhuis, dat perfect integreert in het bestaande landschap, zal de golfer gebruik kunnen maken van toonaangevende oefenfaciliteiten. 

Abdij van Vlierbeek

De voormalige abdij van Vlierbeek is gelegen in het landelijke groene deel van de deelgemeente Kessel-Lo ten noordoosten van de stad Leuven in Vlaams-Brabant. Zeven eeuwen lang vormde de abdij het kader voor het dagelijks leven van de benedictijnermonniken van Vlierbeek. Met het afschaffen van de kloosters maakte de Franse Revolutie een einde aan het kloosterleven. Maar Vlierbeek is geen ruïne zonder leven. 

De abdij  is nu het centrum van de parochie Onze-Lieve-Vrouw van Vlierbeek. De site bekleedt een voorname plaats binnen de cultuur- en kunstgeschiedenis van het oude Brabant.De bezoekers van vandaag ontsnappen niet aan de bijzondere sfeer van de tuinen, de monumentale kerk en de merkwaardige kloostergebouwen.  

De abdij van Vlierbeek is het gedroomde eindpunt voor vele wandelaars en fietsers, een pleisterplaats voor passanten die op het terras van de herberg genieten van de gastvrijheid zoals die de eeuwen door tot de taken van de abdij behoorde.

Kasteel van Horst

Het kasteel van Horst is een goed bewaard kasteel in Holsbeek. Het kasteel bezit een zeer grote vijver annex slotgracht. Buiten de slotgracht is er ook een koetshuis, dat in de jaren 90 van de 20e eeuw werd gerestaureerd en verbouwd tot taverne. Kom genieten van een wandeling in de groene omgeving of ontdek het kasteel op een van hun evenementen.

Heeft u vragen of opmerkingen?  
Contacteer ons