close
close
UITVERKOCHT!
  1. Home
  2. Te koop
  3. Residentie Heikant
  4. Omgeving

Residentie Heikant UITVERKOCHT!

Residentie Heikant

Dit project biedt een mooie mix van 1, 2 en 3-slaapkamer appartementen allen met een ruim terras. De architectuur van het gebouw past perfect in haar residentiële omgeving. Er wordt veel aandacht besteed aan de indeling van de appartementen alsook aan de lichtinval en de afwerking van de appartementen. 
De Residentie Heikant zal ook uitgerust worden met een grote, ondergrondse parkeergarage met maar liefst 54 autostaanplaatsen. Tot slot zijn er per appartement 2 fietsenstallingen aanwezig. 


Het project is zeer centraal gelegen tussen Leuven en Aarschot en op strategische afstand van de snelweg E314. 
Het treinstation en een bushalte is op wandel- en/of fietsafstand bereikbaar.
Het is verplicht minstens 1 autostaanplaats bij aan te kopen. 
Dit project wordt verkocht door Jes Vastgoed en Sophimo.

Sportoase De Toren

In Sportoase De Toren kan u terecht voor heel wat activiteiten! Niet enkel voor sport, maar ook voor andere evenementen (beurzen, feesten, teambuilding, ...) kan u bij hen terecht!

Wijngaardberg

De Wijngaardberg in Rotselaar is een bonte combinatie van wijngaarden, boomgaarden en bos en heide. In alle seizoenen is het er heerlijk wandelen, maar vooral op koude zonnige dagen is het warmere microklimaat op de zuidhelling aangenaam. Een steile klim leidt u naar een uitzichtpunt, van waar u broertje Beninksberg ziet liggen. Voor kinderen is er op de noordhelling een fijn speelbos!

Domein Ter Heide - Plas van Rotselaar

Het domein Ter Heide, beter gekend als 'De Plas van Rotselaar', ontstond in 1975 na zandwinning voor de aanleg van de E314. 

Het domein van ongeveer 23 ha is opgedeeld in verschillende zones, met elk een eigen toegangsweg en specifieke recreatiemogelijkheden: zwemmen, surfen en vissen. 

Elke zone beschikt over een eigen parking. 

De indrukwekkende toren Ter Heide is 30 m hoog en is een woontoren, een donjon, met een uniek grondplan in de vorm van een Grieks kruis. 

Heb je vragen of opmerkingen?  
Contacteer ons