close
close
  1. Home
  2. Woningbouw

Nieuwbouw woning op maat

Beschik je zelf over een bouwgrond of ben je nog op zoek, en zoek je een betrouwbaar bouwbedrijf om jouw droomwoning te helpen realiseren? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Werkwijze in stappenplan

1

We luisteren naar jouw verhaalwensen en wat jij belangrijk vindt om van je huis een thuis te kunnen maken.

2

Grondonderzoek wordt uitgevoerd om een correcte prijsofferte te kunnen opmaken.

3

Bespreking voorontwerp en verdere verfijning van de plannen.

4

Plan op maat, gedetailleerde offerte, persoonlijk lastenboek, 3D-visualisatie.

5

 Ondertekening bouwovereenkomst volgens wet Breyne

6

Starten met bouwen na verkrijgen bouwvergunning

7

Oplevering van de woning. Intrek nemen in nieuwe thuis.

8

Naservice van de woning

Troeven en voordelen

Sempels’ groep is noch een klassieke sleutel-op-de-firma, noch bouwpromotor. Over de jaren heen is Sempels' groep uitgegroeid van aannemer tot volwaardige bouwonderneming. Wij bieden de full service bij ontwerp, materiaalkeuze, coördinatie, planning, uitvoering , opvolging….en dit volledig OP UW MAAT.

Wij werken uw project uit volgens persoonlijke wensen en voorkeuren. U beslist over de stijl, indeling, grootte, afwerkingsniveau enz. van uw toekomstige woning…..en wij doen de rest.

Wij zijn actief in de ruime omgeving rond het hoofdkantoor te Lubbeek (Vlaams Brabant). Gaande van de as Leuven-Diest en Aarschot-Tienen tot net voor Brussel (regio Tervuren, Zaventem, Overijse).

check

full service

check

​jarenlange ervaring

check

aanpak op maat

Bouwstijlen waarin we gespecialiseerd zijn

100% maatwerk: de getoonde ontwerpen dienen louter ter inspiratie. U heeft de volledige vrijheid over uw persoonlijk ontwerp.

Moderne woningen

De moderne stijl wordt gekenmerkt door hun strakke lijnen en grote vlakken. De voorgevel is vaak “gesloten” terwijl de achtergevel wordt voorzien van hoge en grote raampartijen.

Pastorijwoning

De warme, authentieke uitstraling van een pastorijwoning wordt gecreëerd door de juiste materiaalkeuze en voldoende aandacht voor de details. De portiek in blauwe steen, de kruisverdelingen in de ramen, boogvormen,…bepalen mee het statige karakter van deze woningen.

Hedendaagse woning

De hedendaagse stijl combineert elementen van de moderne en klassieke bouwstijl. Een strakke, moderne gevel in combinatie, een eerder klassiek, hellend dak typeert deze woningen.

Realisaties

Bouwen is een dankbaar beroep en wij zijn trots dit te mogen doen. Die trots komt ook terug in onze realisaties en in onze werven.

Ontdek onze realisaties
arrow_forward

Nieuwbouw

Op zoek naar een woning? Neem een kijkje in één van onze nieuwbouwprojecten en wie weet vind je de woning van jouw dromen!

Ontdek onze nieuwbouwprojecten
arrow_forward

Interesse?

ook bereikbaar op nr. 016 23 47 23 / 016 60 76 09

Contacteer ons!
Heeft u vragen of opmerkingen?  
Contacteer ons