bouwen sleutel-op-deur kopen investeren
Welkom (t)huis
Bouwen
Sleutel-op-de-deur
Kopen
Investeren

Een familiebedrijf in hart en nieren waar innovatie en vakkennis centraal staan. Mooie en futureproof nieuwbouwwoningen en -appartementen zijn daarvan de tastbare resultaten: dat is Sempels in het kort.

Maak kennis met deze bouwspecialist en allround bouwbedrijf!

Maak een afspraak
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren
Ontdek ons
inspiratieboek
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren

Nog geen idee hoe jouw toekomstige huis eruit zal zien? Download dan ons inspiratieboek vol prachtige en inspirerende afbeeldingen en duidelijke plattegronden van huizen die wij hebben gebouwd. Zo vind je het perfecte huis voor jou en je gezin.

vraag aan
Sleutel-op-de-deur
en projectontwikkeling
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren

Ontdek zeker onze sleutel-op-de-deurformule. Zo zorgen we ervoor dat jouw droomwoning of -appartement op jouw ideale locatie verrijst zonder dat jij je veel zorgen hoeft te maken. Sempels neemt de follow-up en de communicatie van het project helemaal voor zijn rekening en houdt jou van elke stap op de hoogte.

Ontstaan als klassieke bouwfirma evolueerde Sempels de afgelopen jaren naar de rol van een duurzaam bouwbedrijf die meer doet dan alleen de bouwconstructie zelf. Ook de ontwikkeling van gronden en een complete begeleiding bij het volledige bouwproject zitten mee in het pakket.

Het resultaat: een duurzame nieuwbouwwoonst die jou en je huisgenoten levenslang woongenot garandeert! Lees alles over onze sleutel-op-de-deurformule!

sleutel-op-de-deurformule
Duurzame vastgoedinvestering
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren

Vastgoed is en blijft een waardevolle investering. Maar hoe maak je werk van een investeringsprogramma met een maximaal rendement? Door een beroep te doen op de expertise van Sempels!

meer over investeren
Beter bouwen
met Sempels
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren

Ben je op zoek naar een deskundige bouwpartner die bovendien het ruimere bouwplaatje van binnen en buiten kent? Dan kunnen we bij Sempels ongetwijfeld heel wat voor je betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden die leiden naar jouw ideale woonst? Neem dan snel contact met ons op!

contacteer ons
bouwen sleutel-op-deur kopen investeren
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739