Energiezuinig bouwen is verstandig bouwen

Wie het stijgende niveau van de energieprijzen bekijkt, weet dat energiezuinig bouwen vandaag een must is. Bij Sempels houden we vanaf de prille conceptfase uitgebreid rekening met energiezuinige toepassingen, zodat jouw droomwoning niet alleen een toonbeeld wordt van comfort, maar ook van duurzaamheid.

 

Ontdek alles over energiezuinig bouwen met Sempels

Het belang van energiezuinig bouwen

Het gezegde luidt ‘bouwen doe je maar een keer’. Daarom is het belangrijk dat je in de conceptfase van je bouwproject stilstaat bij het belang van energiezuinig bouwen. Hoe verzeker je je woning van een duurzaam energieverbruik en -gebruik? Dat doe je door de bouwschil maximaal te isoleren en te zorgen voor een aangenaam binnenklimaat dat je bereikt door verstandig met energie om te gaan.

 

Energiezuinig bouwen met BEN

Bij Sempels zijn we gespecialiseerd in de bouw van BEN-woningen. Die BijnaEnergieNeutrale woningen blinken uit in een zeer gunstig S- en E-peil en verbruiken ook zeer weinig energie. Om een duurzaam energieverbruik te verzekeren, werken we ook met een hele reeks duurzame energieoplossingen die onze focus op energiezuinig bouwen bevestigen.

Energiezuinig bouwen doe je met kennis van zaken.

Zonnepanelen, zonneboiler of aircowarmtepomp: in de conceptfase bekijken we hoe we energiezuinig bouwen voor jouw woning het best in de praktijk omzetten en welke technieken en materialen daarvoor het meest geschikt zijn. Maar het doel is duidelijk: jou een energiezuinige woning garanderen met een zo laag en duurzaam mogelijk energieverbruik.

Kies voor een duurzame oplossing met energiezuinig bouwen.

Sempels, jouw expert in energiezuinig bouwen

Bij Sempels ben je zeker van een duurzame woning met alle aandacht voor energiezuinig bouwen. Dankzij onze tientallen jaren ervaring als allround bouwbedrijf creëren we een mooie en energiezuinige woning die volledig beantwoordt aan al jouw eisen op het vlak van comfort en duurzaamheid.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die bouwbedrijf Sempels je biedt op het vlak van energiezuinig bouwen? Kom dan gerust met ons praten. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al je vragen over energiezuinig bouwen met veel zorg.

 

Benieuwd hoe Sempels jouw energiezuinige woning realiseert? Maak vandaag nog een afspraak!

energiezuinig bouwen bouwen woning bouwbedrijf isoleren
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739