Vergelijk de verschillende bouwstijlen

Een van de belangrijkste keuzes bij nieuwbouw is de stijl waarin je wil bouwen. Er zijn vele bouwstijlen mogelijk, maar niets is zo persoonlijke als de selectie van de stijl die het best past bij wie je bent.

 

Maak kennis met een waaier aan bouwstijlen

Laat je inspireren door deze bouwstijlen

Een van de eerste vragen die opduiken wanneer je nieuwbouwplannen smeedt, is de stijl waarin je wil bouwen. De keuze voor een bouwstijl stuwt je sowieso een bepaalde richting op het vlak van stijl en inrichting. Uiteraard is de stijl waarin je bouwt een uiterst persoonlijke keuze. Toch is het soms niet zo makkelijk om uit alle mogelijke bouwstijlen te kiezen. Daarom staan we bij Sempels voor je klaar. We luisteren naar jouw verhaal en begeleiden je mee in het keuzeproces dat leidt tot jouw favoriete bouwstijl.

 

Een hele reeks bouwstijlen: van modern tot landelijk

Wie door het Vlaamse landschap rijdt, ziet meteen hoe divers het aanbod bouwstijlen is. Er is gegarandeerd een bouwstijl die helemaal past bij jouw persoonlijkheid en die een woning oplevert waarin jij je helemaal goed voelt.

Wij helpen je kiezen uit deze bouwstijlen.

Een greep uit de mogelijke bouwstijlen:

 

  • Moderne woning: die herken je aan de strakke structuur en het gebruik van materialen als metaal en beton. Ook de grote raampartijen vallen op. Ontdek alles over de moderne woning.

 

  • Pastoriewoning: een gezinswoning met twee bouwlagen en een zadeldak. Vaak bestaat de gevel uit een lichte gevelsteen zoals zandsteen. Lees meer over de pastoriewoning.

 

  • Landelijke woning: voor een landelijke woning worden vaak natuurlijke en authentieke materialen gebruikt in combinatie met bijgebouwen, dakkapelletjes en gebakken dakpannen. Meer over de landelijke woning.

 

Maak kennis met deze bouwstijlen.

Ga voor jouw favoriet onder de bouwstijlen

Kun je het nodige advies gebruiken om de juiste keuze te maken tussen al deze bouwstijlen? Dan helpen we je bij Sempels graag mee beslissen. We beschikken over meer dan voldoende referenties om jou te inspireren en zo kennis te laten maken met alle mogelijke bouwstijlen.

 

Benieuwd om jouw favoriete bouwstijl te ontdekken? Sempels neemt je graag mee op ontdekkingstocht!

 

Maak een afspraak!

bouwstijlen woning pastoriewoning landelijke woning moderne woning
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739