Duurzaam bouwen: dit moet je weten

Goed bouwen is duurzaam bouwen. Bij Sempels zijn we doordrongen van die gedachte en zetten we dan ook voluit in op de constructie van duurzame huizen waarvan je nog jaren geniet.

 

Ontdek alles over duurzaam bouwen

Wat is duurzaam bouwen?

Wie duurzaam bouwt, houdt maximaal rekening met het milieu. Daarvan pluk je niet alleen de vruchten door een lagere energiefactuur, je draagt ook meer dan een steentje bij aan een duurzamer klimaat.

 

Bij Sempels sprongen we jaren geleden al op de kar van duurzaam bouwen. Niet alleen omdat de wetgever alsmaar strengere normen oplegt, maar ook omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam bouwen de verstandigste manier is om te werken aan een groen woningpatrimonium.

 

Duurzaam bouwen is ecologisch bouwen

Vandaag zijn er al heel wat nieuwe technologieën en materialen op de markt die duurzaam bouwen meer dan goed mogelijk maken.

Duurzaam bouwen is de beste weg naar jouw droomwoning.

Dan hebben we het niet alleen over isolatie- en dakbedekkingsmaterialen, maar ook over groene energietechnieken. Die voorzien we al van bij de conceptfase in jouw bouwproject. Zonnepanelen, zonneboiler en aircowarmtepomp: het zijn maar enkele duurzame technieken die we inzetten om van duurzaam bouwen ecologisch bouwen te maken. Daarbij is ons grootste doel de realisatie van een ecologische woning die comfortabel en duurzaam wonen naadloos combineert.

Duurzaam of groen bouwen is perfect mogelijk met de hulp van Sempels.

Duurzaam bouwen is groen bouwen

Onder groen bouwen verstaan we bij Sempels de creatie van eigentijdse woningen die voldoen aan alle wettelijke en milieunormen waaraan woningen vandaag moeten beantwoorden. Daarbij maken we gebruik van duurzame bouwmaterialen en staan we uitgebreid stil bij de toepassing van de meest geschikte groene energieoplossingen.

 

Ga voor duurzaam bouwen met Sempels

Zin om kennis te maken met de duurzame bouwmethodes van Sempels? Dan staan we je graag uitgebreid te woord over de vele bouwmogelijkheden waarbij we groen bouwen in de praktijk omzetten met behulp van de modernste technieken en materialen. Zo wordt het je meteen duidelijk hoe we jouw droomwoning duurzaam bouwen.

Benieuwd hoe Sempels je dankzij duurzaam bouwen een eigentijdse woning biedt die beantwoordt aan alle wettelijke vereisten? Maak dan snel een afspraak!
duurzaam bouwen bouwen woning ecologisch bouwen ecologische woning
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739