Het belang van duurzaam verbouwen

Behalve voor nieuwbouw ben je bij Sempels ook aan het goede adres voor totaalrenovaties. Pak je een bestaand pand helemaal aan? Ga dan zeker voor duurzaam verbouwen!

 

Ontdek de voordelen van duurzaam verbouwen

Duurzaam of ecologisch verbouwen

Een bestaande woning helemaal transformeren in jouw droomstek? Ook daarvoor zit je goed bij Sempels. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben we alle expertise in huis om jouw verbouwproject op de meest duurzame manier aan te pakken.

 

Daarbij kun je rekenen op een totaalconcept waarbij we jouw verwachtingen en behoeften maximaal combineren met alle troeven die duurzaam bouwen je biedt, vandaag en morgen.

Daarom ga je maar beter duurzaam verbouwen.

Waarom duurzaam verbouwen?

Bij een verbouwing doe je er altijd goed aan om jezelf professioneel te laten adviseren over de beste stappen. Daarvoor schakel je best een expert zoals Sempels in. Zo weet jij je gesteund door ervaren specialisten die het pand nauwkeurig onder de loep nemen en meteen alle uitdagingen oplijsten. Zijn er (steun)muren die weg moeten, wat met de staat van het dak en hoe zorg je voor een maximaal geïsoleerde buitenschil? Het zijn stuk voor stuk fundamentele vragen die bij duurzaam verbouwen op een even duurzame manier moet beantwoord zien.

Laat je professioneel begeleiden bij duurzaam verbouwen.

Duurzaam en energiezuinig verbouwen

Wie duurzaam zegt, zegt energiezuinig. Ervoor zorgen dat je renovatiewoning een zo gunstig mogelijk energiepeil krijgt is cruciaal. Daarvoor bekijken we bij Sempels welke ingrepen nodig zijn. Zo reiken we je een compleet verbouwingsconcept aan dat we na jouw goedkeuring feilloos realiseren. Dankzij die aanpak waarin duurzaam en energiezuinig verbouwen centraal staat, krijg jij op het einde van de rit een duurzame woning waarvan je nog jaren geniet.

 

Duurzaam verbouwen met Sempels

Ben je op zoek naar een professionele partner die je bijstaat in alle aspecten van duurzaam verbouwen? Dan weten we bij Sempels helemaal hoe we jouw pand een tweede leven kunnen schenken. Kom gerust met ons praten om meer te weten te komen over de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Benieuwd hoe Sempels dankzij duurzaam verbouwen jouw renovatieproject in goede banen leidt? Maak dan snel een afspraak!
duurzaam verbouwen verbouwen bouwen totaalrenovaties renovatieproject
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739