Alle troeven van een pastorijwoning

In Vlaanderen zijn pastorijwoningen zeer populair. Ben jij ook wel te vinden voor een statige en tegelijk gezellige woning met tal van moderne toetsen? Dan helpt Sempels jou graag bij de bouw van jouw hoogsteigen pastorijwoning.

 

Maak kennis met de voordelen van een pastorijwoning

Wat is een pastorijwoning?

Een pastorijwoning is een in Vlaanderen bekende bouwvorm die dateert uit lang vervlogen tijden. In haast elk dorp woonde de plaatselijke priester in een pastorie. Een gebouw dat statig en ruim was en tegelijk een zekere klasse uitstraalde. Vandaag behouden we voor een stuk die historische traditie, maar verweven we tal van moderne elementen in het ontwerp. Al die elementen samen vormen de moderne pastorijwoning.

 

 

Zo ziet de moderne pastorijwoning eruit

Je hebt ze ongetwijfeld al gespot, de moderne pastorijwoningen. Vaak zijn ze opgetrokken in lichte gevelsteen en herken je ze aan enkele authentieke elementen zoals rustieke luiken en een arduinen portiek.

Een pastorijwoning is een in Vlaanderen bekende bouwvorm die dateert uit lang vervlogen tijden.

Verder is een pastorijwoning ook een eerder hoog gebouw met een volwaardige verdieping en een puntdak. Spot je ook een bijgebouw, grote garagepoorten en luifels? Dan mag je gerust zijn: je staat voor een pastorijwoning.

 

Binnen springt meteen het ruime karakter van een pastorijwoning in het oog. Daarbij zorgen de grote vertrekken voor een gevoel van ruimtelijkheid. Samen met de vele rustieke elementen biedt de pastorijwoning je zo een sfeervol gevoel en een gezellig ogende thuis.

Je herkent de bouwstijl van de pastorijwoning aan de zachte tinten en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Pastorijwoning met zachte tinten en natuurlijke materialen

Je herkent de bouwstijl van de pastorijwoning aan de zachte tinten en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Een pastorijwoning bouwen, wordt zo het perfecte voorbeeld van een duurzame en authentieke nieuwbouwwoning die modern en authentiek wonen naadloos verzoent.

 

 

Met Sempels naar jouw nieuwe pastorijwoning

Bij Sempels weten we als geen ander welke elementen een pastorijwoning maken tot wat ze is. Onze decennialange expertise maakt van ons de ideale partner voor de realisatie van jouw ideale pastorijwoning.

Maak vandaag nog een afspraak en bespreek jouw wensen voor je ideale pastorijwoning!
pastorijwoning moderne woning nieuwbouwwoning moderne pastorijwoning pastorijwoning bouwen
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739