Op naar jouw moderne woning

Een moderne woning is vandaag een zeer gewilde stek op de woningmarkt. Hoe ziet zo’n moderne nieuwbouw eruit en hoe zorgt Sempels ervoor dat jij binnenkort de eigenaar van zo’n eigentijdse woonst wordt?

 

Ontdek er alles over!

Waarom een moderne woning kiezen?

De drie hoofdbestanddelen van een moderne woning? Strakke lijnen en structuren, een plat dak en grote raampartijen. Zo wordt al vanaf het fundament van de woning een strak en modern gevoel opgeroepen. Wie binnenkomt in een moderne woning ziet grote ruimtes die er vrij minimalistisch uitzien. Geen grote decoratieve elementen, maar wel strakke lijnen die de vormgeving helemaal bepalen en een uiterst eigentijdse sfeer creëren. Daarbij helpen zeker ook de grote raampartijen in de vaak vierkante vorm van een moderne woning. Die laten veel licht binnen en maken zo komaf met de donkerte van vroegere tijden.

 

Welke bouwmaterialen bij moderne woning?

In een moderne woning werken we vaak met een combinatie van gevelbepleistering en metselwerk.

Wie binnenkomt in een moderne woning ziet grote ruimtes die er vrij minimalistisch uitzien.

Ook beton en staal zijn twee materialen die geregeld worden gebruikt bij de constructie van moderne woningen. Tegelijk wordt ook meer dan voldoende aandacht besteed aan een maximale isolatie en ventilatie. Zo beantwoordt jouw moderne woning ook op het vlak van duurzaamheid aan alle moderne vereisten.

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner voor de realisatie van jouw hoogsteigen moderne woning?

Sempels bouwt jouw moderne woning

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner voor de realisatie van jouw hoogsteigen moderne woning? Dan hebben we je bij Sempels heel wat te bieden! Kom met ons praten over jouw droomproject en dan bekijken we samen met jou welke stappen we moeten zetten om jouw ideale moderne woning te verwezenlijken.

 

Ben je benieuwd naar de persoonlijke aanpak van Sempels voor de bouw van moderne huizen en de complete begeleiding die jou volledig ontzorgt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor meer informatie!

moderne woning woning moderne nieuwbouw vierkante woning bouw huizen
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739