Je garantie op een hoogwaardige nieuwbouw

Ben je op zoek naar een professionele partner voor de realisatie van een hoogwaardige nieuwbouwwoning? Klop dan zeker aan bij Sempels en ontdek hoe wij jou de ideale nieuwbouwwoning bezorgen!

 

Ga voor een nieuwbouwspecialist met kennis van zaken!

De voordelen van nieuwbouw

Met een nieuwbouwwoning kies je voor degelijkheid en duurzaamheid dankzij de toepassing van de nieuwste technieken en materialen. Bij Sempels zijn we al decennia gespecialiseerd in de constructie van hoogwaardige nieuwbouwwoningen. Om te beantwoorden aan de recentste vereisten op het vlak van isolatie en duurzaamheid volgen we alle nieuwe trends en wetgevingen op de voet. Zo garanderen we jou een nieuwbouwwoning die voldoet aan al jouw behoeften en tegelijk een toonbeeld is van de perfecte BEN-woning.

 

Jouw nieuwbouwhuis op maat

Bij Sempels zit jij altijd in de cockpit van het ontwerp en de realisatie van je nieuwbouwwoning. Jij bepaalt stijl, grootte, afwerkingsniveau enzovoort. Om je toe te laten de juiste keuzes te maken, staan onze ervaren adviseurs je bij met de selectie van de juiste technieken en materialen. Zo maak je altijd de keuzes die perfect bij jou passen en gaan we samen op weg naar de realisatie van jouw nieuwbouwwoning van de allerhoogste kwaliteit.

Sempels begeleidt je naar jouw ideale nieuwbouwwoning.
Ga voor een hoogwaardige nieuwbouw met Sempels.

Nieuwbouw is duurzame bouw

Een nieuwbouwproject biedt je niet alleen het voordeel van een gloednieuwe woonst die je ontwerpt en inricht in alle vrijheid en zonder beperkingen die een bestaande woning vaak wel in zich draagt. Met een nieuwbouwwoning scoor je ook bijzonder hoog op de duurzaamheidsschaal. Je huis is maximaal geïsoleerd en uitgerust met de modernste energietechnieken. En dat voel je in je portemonnee door een lager en efficiënter energieverbruik.

 

Ga voor een hoogwaardige nieuwbouw op maat

Laat je deskundig begeleiden door de ervaren specialisten van Sempels. Zij integreren al jouw voorkeuren in een aantrekkelijk concept dat helemaal beantwoordt aan jouw verwachtingen. Bovendien houden we jou in elke fase van je nieuwbouwproject op de hoogte van de voortgang. Zo ontzorgen we jou maximaal en staan we garant voor bouwen zonder zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de realisatie van jouw nieuwbouwwoningMaak dan snel een afspraak!
nieuwbouw nieuwbouwwoning nieuwbouwproject voordelen nieuwbouw woning
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739