Alles over energiepremies bij nieuwbouw

Wie voor een nieuwbouwwoning kiest, investeert in zijn toekomst. De overheid stimuleert duurzaam bouwen met een reeks gebalanceerde energiepremies.

 

Ontdek alles over energiepremies bij nieuwbouw


Energiepremies nieuwbouw: overzicht

Kies je ervoor om een nieuwbouwwoning te laten optrekken? Dan kun je onder bepaalde voorwaarde genieten van enkele premies en tegemoetkomingen. Zo word je beloond voor de bouw van je duurzame nieuwbouwwoning met gunstig E-peil door een tijdelijke vermindering van de onroerende voorheffing met 50 tot zelfs 100 procent.

 

Energiepremies voor duurzame energieoplossingen

Om een nieuwbouwwoning met een gunstig E-peil te verkrijgen, zijn de nodige duurzame ingrepen noodzakelijk.

Informeer jezelf over de geldende energiepremies bij nieuwbouw.
Wist je dat je als nieuwbouwer onder bepaalde voorwaarden ook aanspraak kunt maken op premies voor zonneboiler, warmtepompboiler en warmtepomp? Informeer zeker even bij je gemeente of provincie of zij hiervoor premies uitreiken. In sommige gevallen krijg je na de plaatsing van een van deze energievriendelijke oplossingen een premie via netbeheerder Fluvius.
Sempels adviseert je over de energiepremies waarop je recht hebt bij nieuwbouw.

Van energiepremies tot verzekering gewaarborgd wonen

Behalve energiepremies is het ook mogelijk om een gratis verzekering gewaarborgd wonen te krijgen. Die biedt je een bijkomende financiële bescherming bij onverwachte gebeurtenissen zoals ziekte of onvrijwillige werkloosheid.

 

Energiepremies: ruggensteun voor nieuwbouwers

Ga je voor een gloednieuwe woning? Dan doe je er goed aan om ook even stil te staan bij de energiepremies waarop je mogelijk recht hebt. Die bieden je een mooie ruggensteun bij alle investeringen die je doet in toekomstgericht en duurzaam wonen.

Bij Sempels zijn we op de hoogte van de geldende overheidsstelsels voor energiepremies en informeren we je dan ook graag over de premies waarvoor je in aanmerking komt. Ook die service maakt deel uit van onze totaalbenadering waarin we oog hebben voor alle aspecten bij de bouw van je nieuwbouwwoning.

 

Heb je vragen over de nieuwbouwprojecten die Sempels realiseert? Dan luisteren we graag naar jou. Maak nu een afspraak!

energiepremies nieuwbouwwoning energiepremies nieuwbouw nieuwbouw duurzaam bouwen
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739