Sleutel-op-de-deur woning bouwen zonder stress

Je eigen huis zonder zorgen? Kies dan voor sleutel-op-de-deur bouwen met Sempels! Wij regelen alles voor jou en houden je van elke stap op de hoogte.

 

Maak een afspraak

Wat is sleutel-op-deur-bouwen?

Dankzij de sleutel-op-de-deurformule van Sempels krijgt jouw bouwproject vorm onder de vleugels van een ervaren bouwbedrijf dat al vele decennia is gespecialiseerd in de bouw van hoogwaardige nieuwbouwwoningen. Onze medewerkers begeleiden je van a tot z bij het volledige bouwproject en bieden professioneel advies bij de selectie van materialen en technieken.

 

Sleutel-op-de-deur bouwen: van grondstudie tot afwerking

Kies je voor Sempels als bouwfirma om jouw sleutel-op-de-deurwoning te bouwen? Dan kun je rekenen op onze volledige toewijding vanaf het eerste concept tot de oplevering van je gloednieuwe sleutel-op-de-deurwoning.

Kies voor sleutel-op-de-deur bouwen met Sempels.

We beginnen met de grondstudie. Daarin bepalen we welke fundering nodig is. Na de opmaak van het bouwconcept stemmen we dit af met je beschikbare budget. En van zodra deze fase rond is, kunnen we starten met de voorbereidingen en daarna de eigenlijke bouw van je woning.

Ontdek alles over de zorgeloze aanpak van sleutel-op-deur bouwen met Sempels.

Sleutel-op-de-deur bouwen: één aanspreekpunt

Sleutel-op-de-deur bouwen met Sempels biedt je de zekerheid van professionele ondersteuning op elk moment. Daarvoor beschik je over één centraal aanspreekpunt. Deze Sempels-medewerker begeleidt je doorheen het hele sleutel-op-de-deurproject en vormt de brug tussen jou en de verschillende uitvoerende partners die je woning realiseren. Zo ben je altijd zeker van een duidelijke projectcommunicatie en hoef jij je zelf nergens zorgen over te maken.

Kiezen voor sleutel-op-de-deur bouwen = kiezen voor zekerheid

Met sleutel-op-de-deur bouwen van Sempels ga je voor een kant-en-klaar bouwproject waarin je volledig wordt ontzorgd. We staan in voor een complete begeleiding en rusten niet voor alle puntjes op de i staan.

 

Maak vandaag nog kennis met onze formule voor sleutel-op-de-deur bouwen en kies voor de zekerheid van zorgeloos bouwen!

 

Maak een afspraak

sleutel op de deur bouwbedrijf sleutel op de deur bouwen woning nieuwbouwwoningen
Ontdek ons
inspiratieboek
sleutel op de deur bouwbedrijf sleutel op de deur bouwen woning nieuwbouwwoningen

Nog geen idee hoe jouw toekomstige huis eruit zal zien? Download dan ons inspiratieboek vol prachtige en inspirerende afbeeldingen en duidelijke plattegronden van huizen die wij hebben gebouwd. Zo vind je het perfecte huis voor jou en je gezin.

vraag aan
sleutel op de deur bouwbedrijf sleutel op de deur bouwen woning nieuwbouwwoningen
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739