Kies voor een hedendaagse woning

Met een hedendaagse woning kies je voor de ultieme combinatie van traditionele bouwstijl en moderne voorzieningen. Het resultaat: een eigentijdse woning die aan al jouw vereisten tegemoetkomt en jou een zorgeloze thuis garandeert.

 

Maak kennis met alle pro's van de hedendaagse woning

Wat is een hedendaagse woning?

Het concept van de hedendaagse woning is ontstaan uit de meer traditionele bouwstijlen zoals de pastorijwoning. Kies je voor een hedendaagse woning? Dan ga je voor een klassieke woning met twee bouwlagen en een zadeldak. Door de strakke lijnen en vormen merk je een duidelijk onderscheid met de klassieke woningen. En ook de gevelsteen is vaak donkerder en wordt gecombineerd met bezetwerk in een bepaalde accentkleur.

 

Hedendaagse woning is BEN

Met een hedendaagse woning kies je voor een BijnaEnergieNeutrale woning die is aangepast aan de huidige en toekomstige duurzaamheidsvereisten. Zo kun je rekenen op een huis dat voldoet aan alle normen op het vlak van isolatie en ventilatie. Zo krijg je een woning die niet alleen tegemoetkomt aan alle wettelijke normen, maar geniet je ook van een gezellige woning met een altijd optimaal binnenklimaat, winter en zomer.

Zo bouwt Sempels jouw hedendaagse woning.
Ga voor een hedendaagse woning.

Sempels bouwt jouw hedendaagse woning

Met Sempels kies je voor een expert met decennialange bouwervaring die jouw hedendaagse woning op vakkundige wijze bouwt. We begeleiden jou van begin tot eind bij de constructie van een eigentijdse woonst die jou jarenlang maximaal woonplezier garandeert.

 

Bij Sempels gaan we tot het uiterste om jou compleet te ontzorgen. Dankzij een stevig uitgebouwd projectbeheer staan we in voor de volledige follow-up van jouw bouwproject. Daarbij ontsnapt geen enkel detail aan onze aandacht en houden we je tegelijk op de hoogte van elke stap in het bouwproces. Zo weet jij altijd waaraan en waaraf en zie je jouw droomhuis stap voor stap realiteit worden.

 

Benieuwd om kennis te maken met de mogelijkheden voor de bouw van een hedendaagse woning die Sempels je biedt? Maak dan snel een afspraak!

hedendaagse woning woning bouwstijlen pastoriewoning eigentijdse woning
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739