Sluiten
 overzicht Te KOOP
Residentie Nieke - Lubbeek
Algemene informatie

Adres: Binkomstraat 6, 3210 Lubbeek

Door de aanhoudende stijgingen en onzekerheden van de energiemarkt hebben wij besloten om volledig energieneutraal te bouwen. Zo zal er in residentie 'NIEKE' geen aardgas meer voorzien worden en gaan wij er voluit voor uw energiefacturen zo laag mogelijk te houden.

 

Voor het verwarmen en koelen beschikt dit project over geothermische warmtepompen incl vloerverwarming in de appartementen.

 

Ieder appartement wordt voorzien van zonnepanelen zodat er voldoende elektriciteit opgewekt wordt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid tot extra pv-panelen te voorzien voor uw appartement, dit tot een elektriciteitsfactuur van 0,00 euro kan gaan.

 

De appartementen worden alsook voorzien van een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Dit ideaal is om uw binnentemperatuur op punt te houden.

 

De muren, vloeren en daken worden luchtdicht geïsoleerd volgens de laatste normen die zijn voorgeschreven voor het EPB-dossier.

 

Door deze inspanningen wordt het E-peil van uw appartement minder dan 20 waardoor u als nieuwe eigenaar de komende 5 jaar een vrijstelling hebt op het kadastraal inkomen van uw appartement.

 

Ook is elk appartement voorzien van een overdekte bovengrondse autostaanplaats (hierbij geen gedoe met in en uitrijden van een ondergrondse kelder) en een privatieve kelderberging.

Welk pand verkies je?
Appartement
1
2 slpk
127 m2
€ 476.755,50
Appartement
2
2 slpk
100 m2
€ 377.922,00
Appartement
3
2 slpk
103 m2
Verkocht
Appartement
4
2 slpk
122 m2
Verkocht
Appartement
5
2 slpk
80 m2
Verkocht
Appartement
6
2 slpk
89 m2
Verkocht
Bekijk onze
realisaties

Bij Sempels zijn wij elke dag in de weer om al onze klanten 100% tevreden te maken. De uiteenlopende stijlen van onze huizen zijn daarvan het perfecte bewijs. Benieuwd naar de pareltjes die wij al hebben gebouwd?

ONTDEK ALLE REALISATIES
Privacy policyDisclaimer
BTW BE 0456.458.739